JEDNODNEVNI SEMINAR „FINANSIJE, RADNA PRAVA I POREZI ZA NEVLADINE ORGANIZACIJE“

JEDNODNEVNI SEMINAR „FINANSIJE, RADNA PRAVA I POREZI ZA NEVLADINE ORGANIZACIJE“

Creativo Centar doo Vas poziva na jednodnevni seminar „Finansije, radna prava i porezi za nevladine organizacije“ koji će se održati u četvrtak, 23. marta/ožujka 2017. godine u hotelu Hollywood u Sarajevu (Ilidža) sa početkom u 10:00 sati (registracija učesnika od 09:30).

O seminaru

Ovaj jednodnevni seminar u ukupnom trajanju od 6,5 sati/časova namijenjen je predstavnicima nevladinih organizacija u Bosni i Hercegovini. Cilj seminara je približiti nekolicinu novih propisa u FBiH, među kojima su Zakon o radu, Uredba o uslovima i načinu plaćanja gotovim novcem, izmjena Zakona o udruženjima i fondacijama u BiH, Porez na dobit, transferne cijene i novi propisi o porezu na dohodak i doprinosima.

Više o sadržaju seminara možete saznati u dnevnom redu u prilogu.

O predavaču

Fuad Balta je vršio dužnost pomoćnika direktora Porezne uprave FBiH za razne oblasti, sve do odlaska u penziju. U kontinuitetu je bio i „vanjski“ predavač u organizaciji PU FBiH, ali i mnogih drugih institucija i organizacija. Autor je velikog broja stučnih analiza, tekstova, komentara i osvrta na razne porezno-računovodstvene i finansijske teme, a koautor je i knjiga pod nazivom „Primjena Zakona o porezu na dohodak s praktičnim primjerima“ i „Priručnik o platnim transakcijama u BiH“.

Kako se prijaviti?

Popunjen prijavni obrazac u prilogu pošaljite na e-mail adresu: creativo@creativocentar.ba. Pored ovog obrasca potrebno je dostaviti skenirano Uvjerenje o poreznoj registraciji (JIB). U roku od 24 sata od dostavljanja prijave, dobićete predračun koji trebate uplatiti na račun Creativo Centar doo. Potvrdu o uplati potrebno je poslati mailom na e-mail adresu:

creativo@creativocentar.ba

Originalni račun ćemo Vam uručiti na seminaru.

ROK ZA PRIJAVE: Prijave na seminar i uplate se prihvataju do 21. marta/ožujka 2017. godine do 16:00 sati.

Cijena učešća je 139 KM (sa uključenim PDV) po osobi, a za drugu osobu iz iste organizacije cijena 119 KM (sa PDV). U cijenu je uključena kotizacija, seminarski materijali, ručak i kafa/čaj.

Radujemo se Vašem dolasku!

 

 

 

 

Dnevni red za seminar 23.03.2017. (1)
Title: Dnevni red za seminar 23.03.2017. (1) (0 click)
Caption:
Filename: dnevni-red-za-seminar-23-03-2017-1.pdf
Size: 648 KB
PRIJAVA NA SEMINAR
Title: PRIJAVA NA SEMINAR (0 click)
Caption:
Filename: prijava-na-seminar.docx
Size: 47 KB